Opečni zdrob

Granulacija
0 - 8 mm
* Pakiran v vrečah
25 kg
* Pakiran v big bag vrečah, dimenzije 90 x 90 x 120 cm
1100-1200 kg
* V razsutem stanju
po izbiri
 
 
 
 
 
Opečni zdrob je izdelek z vsemi pozitivnimi lastnostmi kot jih ima opeka. Predvsem so zanj značilne dobre toplotne izolativne karakteristike z izjemno sposobnostjo sprejemanja in oddajanja vlage. Zdrob deluje kot dober zvočni izolator in je obenem biološko in kemično nevtralen.

Možnosti uporabe:
  • Kot dodatek pri proizvodnji betonskih elementov - zaradi povečanja toplotne in zvočne učinkovitosti.
  • Agregat za tlake - posebej tam, kjer se nahaja talno gretje, ker se hitro segreje, toploto zadržuje in s tem varčuje z energijo. Zmanjšuje tudi vpliv hrupa.
  • Izdelava tlaka v hlevih (hlevit), ker zagotavlja boljšo (suho) podlago, odpornost proti obrabi tal, živalim pa omogoča, da se lažje oprejo in si s tem ustrezno obrabljajo parklje.
  • Dodatek pri proizvodnji zemeljskih substratov. Trajno izboljša strukturo, deluje kot upravljalec kisika in prostora za vodo, ter hranilne snovi. Razbije težka glinena tla, izboljša zadrževanje vode v peščenih tleh, določa drenažo, ohranja vlago, ter zmanjšuje nevarnost bolezni. Je popolnoma nestrupen in brez nikakršnega vonja.
  • Izdelovanje atletskih stez in drugih športnih površin-izolšuje drenažo, zmanjšuje zbijanje, ter absorbira odvečno vodo, kar pripomore k hitrejši možnosti uporabe terena po dežju.
  • Pakiranje, dostava, ter dodatne informacije: Opečni zdrob je na voljo v razsutem stanju, v vrečah po 25 kg ali t.i. Big bag vrečah dimenzije 90x90x120 cm s težo med 1100 in 1200 kg. Na vašo željo organiziramo tudi prevoz.


Pošljite povpraševanje

Datoteke