Igriva arhitektura: delavnice na temo Edvarda Ravnikarja

Na Goriških osnovnih šolah potekajo delavnice v sklopu projekta “Igriva arhitektura: delavnice na temo Edvarda Ravnikarja"
Igriva

Na Goriških osnovnih šolah potekajo delavnice v sklopu projekta “Igriva arhitektura: delavnice na temo Edvarda Ravnikarja”, s katerim so se vključile med snovalce dogajanja ob 70. obletnici Nove Gorice in 110. obletnici rojstva arhitekta in urbanista Edvarda Ravnikarja.

Učenci skozi delavnice in predavanja spoznavajo življenje in delo arhitekta, ki je pred 70. leti zasnoval urbanistični načrt za mesto na travniku – Novo Gorico.

V delavnicah se ukvarjajo z detajli iz opek, s katerimi se je Edvard Ravnikar “podpisoval” na svoja dela. Način zlaganja opek v različne strukture in vzorce na njegovih objektih je prepoznaven in hkrati zelo didaktičen. 

Galerija

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene