Obiščite nas na sejmu DOM na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani v hali C.

Vabljeni vsi ki načrtujete gradnjo ali prenovo. Pogovorite se s strokovnjaki in razjasnite vprašanja in dileme, ki se vam pred gradnjo doma zagotovo porajajo.
Obiščite

Za pravi dom…

Vsaka zgrajena hiša odraža življenjski slog in vrednote njenih lastnikov. Cilj vsakega, ki načrtuje gradnjo je, da zgradi kakovosten, energetsko varčen in trajen objekt, v katerem bodo prijetne razmere za bivanje. Naravna opeka, količinsko predstavlja večino našega objekta, zato ima tudi enega največjih vplivov na ugodne mikro-klimatske razmere v njem. Z napredno tehnologijo, inovativnostjo, znanjem pridobljenem v lastnem laboratoriju, ima danes opeka nove dodane vrednosti.

Z vrsto izboljšav na področju oblik, načinov vgradnje in izboljševanja termičnih in akumulacijskih lastnosti, lahko izbirate med različnimi, tehnološko izpopolnjenimi zidaki:
  • Go term - termoizolacijski zidaki.
  • Go max - nosilni in nenosilni zidaki dolžine 50 cm.
  • Go modul - klasični modularni bloki, in zvočno izolacijska opeka, ki je nepogrešljiva v večstanovanjskih objektih.
  • Go mini – za enostavno kvalitetno in natančno zidanje. Novost na trgu je zid debeline 33 cm.
  • Go ove - opečni vogalni in vertikalni element oziroma opečni vogalnik, ki omogoča hitro zidanje, homogeno strukturo stavbe in zmanjšanje toplotnih mostov v objektu.

Z masivno gradnjo iz opeke si ustvarite toplo, prijetno, naravno bivalno okolje in hkrati zagotovite visoko in trajno vrednost objekta.

 

…in streho nad glavo!

V različnih barvnih odtenkih bo predstavljena tudi opečna kritina Korec. Kritina z večstoletno tradicijo v primorskem prostoru, ki strehi daje žlahtno strukturo in jo zlije z okoljem.
Po zaslugi vrhunske tehnologije in dovršenega sistema izvedbe strehe, se danes postavlja ob bok najboljšim kritinam. Izbirate lahko med različnimi tipi korcev za pokrivanje stanovanjskih, javnih in kulturno zgodovinskih objektov.
Streha krita s Korci je že stoletja ena najodpornejših kritin proti orkanski burji, naravna, lepa in preizkušeno dobra.

Posebna priložnost! Prinesite ali pošljite nam načrt in brezplačno vam izdelamo izračun materiala za vaš objekt ali streho.

Kje: Gospodarsko razstavišče Ljubljana
Kristalna dvorana C, prostor 11
5 - 10 marec 2019


Lepo vabljeni!

 

 

 

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene