Opeka Goriških opekarn, zmagovalna v kategoriji: Inovativni gradbeni bloki!

Opeka
Opravljena je bila najnovejša raziskava Best Buy Award CONSTRUCTION 2019/2020 za Republiko Slovenijo v izvedbi mednarodne organizacije ICERTIAS (www.icertias.com).

Raziskava najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo ponudnikov in produktov v slovenskem gradbenem sektorju je bila izvajana v letu 2019.

Izpraševanci, izključno osebe povezane z gradbeništvom, so v eni od raziskovalnih kategorij za zmagovalca v kategoriji: Inovativni gradbeni bloki - najvišje ocene za razmerje med ceno in kakovostjo izbrali opečne bloke Goriških opekarn!


 

V veselje in ponos nam je, da so bila naša prizadevanja opažena. Trudili se bomo da bomo, da bomo vaše zaupanje upravičili še naprej.


 

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene