Spodbude za raziskovalno razvojne projekte NOO

Spodbude za raziskovalno razvojne projekte NOO
Projekt Uporaba livarksega peska pri proizvodnji opečnih elementov se osredotoča na ponovno uporabo livarskega peska kot surovine za izdelavo opeke in s tem opušča tradicionalne metode uporabe laporja. S tehnološkimi inovacijami prispeva k izboljšanju procesov v opekarnah in livarnah ter izboljšuje lastnosti opečnih izdelkov. Ta pristop spodbuja krožno gospodarstvo in zmanjšuje vplive na okolje, kar prispeva k zelenemu prehodu.


Skupna vrednost upravičenih stroškov projekta znaša 675.866,57 €, predvidena višina financiranja iz mehanizma je 299.993,99 €.


Naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz mehanizma www.noo.gov.siLogotip Goriske RGB pdf   SL Financira Evropska unija RGB MONOCHROME   Logo MGTµ slo   NOO Logo RGB primarni SI gradientPiškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene