Trajnostni park Istra

Trajnostni Park Istra - dobitnik ene najprestižnejših okoljskih nagrad, National Energy Globe Award Slovenia 2017.
Trajnostni

V osrčju Istre, tam kjer je Korec doma, smo se pridružili projektu Trajnostni park Istra, zgledu trajnosti v praksi.

"Park Istra je park znanja in inovativnosti, stičišče tradicionalnih obrti in najsodobnejših tehnologij, razkošne preprostosti in modrega prostorskega oblikovanja, oživljanje tradicionalnega kmetovanja in regeneracije agrarnih površin z odprtimi tehnologijami iz vsega sveta, visoke ravni samooskrbnosti in vzajemnosti s krajani, občani, državljani in svetom."

Odzvali smo se povabilu gospe Petre Matoz in za objekt v Hrvojih donirali kritino Korec. Izvedba projekta temelji na donatorstvu in številnih prostovoljcih iz vsega sveta. Tako so tudi streho s kritino Korec postavili sami!

Objavljamo delček zahvale: 

"Najlepše se vam zahvaljujem/o za vso vašo podporo. Streha v našem centru že skoraj stoji. Brez vas ne bi bilo niti pol toliko zabavno in poučno, saj se takšnega podviga ne bi upali lotiti brez vaše strokovne podpore. Skupaj s prostovoljci iz vsega sveta smo se veliko naučili in kot pravi Aljoša, streho postavili bolje kot bi jo mnogi mojstri :)

Video kako je streha nastajala si lahko ogledate tukaj.

Čestitamo Park-u Istra je letošnjemu dobitniku ene najprestižnejših okoljskih nagrad, National Energy Globe Award Slovenia 2017.

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene