Hiša goriških opekarn

Izkoristite enkratno priložnost !

Projektna gradbena dokumentacija za HIŠO GORIŠKIH OPEKARN:

V podjetju Goriške opekarne d.d. smo pripravili zelo zanimivo ugodnost za vse, ki Vas zanima naravna in predvsem trajna gradnja z opečnimi izdelki. Kupcem ponujamo dva tipska načrta hiš primernih za vsa geografska področja tako znotraj, kot tudi zunaj naših meja.

V osnovi sta to enostavni vendar zelo razgibani opečni hiši, ki ju karakterizira uporaba najboljših materialov našega podjetja. Osnovo zunanjega nosilnega zidu predstavlja zidak za zidove debeline 30 cm in sicer je to Go Term 29 PU. Zidak izhaja iz skupine termo opek z zelo gosto križasto razporejenim satovjem, ki pripomore k odličnim akumulacijskim karakteristikam in vmesnimi zračnimi prostori, ki dodatno dvigujejo nivo termo-izolativnih lastnosti. Za ostale notranje nosilne stene smo uporabili prav tako paradni izdelek Go max 25 PU, medtem ko je za nenosilne stene uporabljen zidak Go max 11'5 PU, oba iz skupine Go max. Njihova poglavitna značilnost je format dolžine 50 cm in sistem ujemanja pero-utor. Ti dve karakteristiki pripomoreta k hitremu zidanju z zmanjšano porabo malte v primerjavi z uporabo klasičnih zidakov.

Poleg opečnatih zidov smo pri teh dveh hišah upoštevali tudi izdelavo opečnatih preklad in izdelavo betonsko opečnate polmontažne plošče z uporabo travet in opečnih stropnih polnil. Za kvalitetno in estetsko zelo elegantno zaključitev zunanjega izgleda objekta smo predvideli še uporabo naše opečne kritine Korec, pri čemer Vam je na voljo več barvanih tipov te kritine. Z določenimi modifikacijami predvsem pri naklonu strehe, lahko ta dva objekta umestimo v katerokoli regijo. 

Za lažji in predvsem finančno manj obremenjujoč začetek gradnje lastnega doma Vam ponujamo PGD gradbeno dokumentacijo za vsakega izmed teh dveh tipov hiš. Pogoj za pridobitev omenjene dokumentacije je uporaba vseh v popis materiala vključenih izdelkov podjetja Goriške opekarne d.d. Stranka oz. investitor pred prevzemom PGD dokumentacije vplača kavcijo 2500 €, katera se mu ob potrditvi uporabe naših materialov s strani sodelavca Goriških opekarn, vrne na njegov tekoči račun.

Za več informacij nam pišite na mail #EM#696f646c44626975617a616e227e67#EM# ali kontaktirajte na:
  • mob.: 031 616 287, za področje osrednje Slovenije, Ljubljane z okolico, Dolenjske, Gorenjske in Štajerske, oziroma
  • mob.: 051 399 628, za področje Primorske in Notranjske

 

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene